Zucchiniteller mit süss-saurer Tomatensauce und Knuspergemüse / Courgetteschotel met zoetzure tomatensaus en knapperige groente

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 48 in Junges Gemüse .

Keuken:
Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vegan / groente
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Bruine saus met acaciahoning en balsamicoazijn

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Geglaceerde hindenbout met honing en bruine saus met frambozen

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Zonnevis met limoen

Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren

Aigre doux - Zoetzure saus

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg