Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Varkenslende met laurier
- Ingrediënten:
- extra vierge-olijfolie, knoflook, laurier, peperkorrels, ui, varkenslende en witte wijn
- Soort:
- vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Recept uit NAJAT:
Recept uit Het Franse bakboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.: