Recept uit Koken voor elke dag:
Rundertong met rozijntjes
- Ingrediënten:
- aalbessengelei, bloem, bouquet marmite, bruine suiker, laurier, nootmuskaat, peper, port, rode wijn, rozemarijn, rozijnen, rundertong, tijm en zout
- Soort:
- vlees / rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, cognac, ei, kippenbouillon, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurierblad, maïzena, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, rode wijnazijn, runderbouillon, salie, tomaat, tomatenpuree, ui, varkensschouder, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:
Recept uit Proef Puglia:
Buffet / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept van Oh my foodness:
Recept uit Soepen:
Avondmaal uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit L'Art de la table: