Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Kip uit de oven met aardappels, tijm, citroen & knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, citroensap, kip, knoflook, kookroom, laurier en tijm
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bleekselderij, bloem, citroen, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, prei, rode wijn, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Bijgerecht uit Nopi:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit Vegalicious:
Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: