Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Varkenshals in witte wijn , azijn en suiker
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, laurier, olijfolie, peper, rode wijnazijn, rozemarijn, spek, suiker, ui, varkensnek, witte wijn, zilveruitjes en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, brood, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, specerijen, spek, tijm, ui, vet, vlees, vleesvervanger, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept van Miss Fromage:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Liever lokaal:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Bijgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Varkensvlees: