Recept uit Sous vide:
Gefrituurde varkensstaart
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, ei, kippenbouillon, knoflook, koolzaadolie, korianderzaad, laurier, panko, peperkorrels, tijm, ui, geel, varkensstaart en wortel
- Soort:
- vlees / sous-vide
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, boter, bouillon, cayennepeper, droge witte wijn, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, peterselie, prei, rode wijn, runderbouillon, selderij, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / voorgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: