Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Pot-au-feu
- Ingrediënten:
- bleekselderij, koolraap, kruidnagel, laurierblad, peper, prei, rode wijn, runderschenkel, winterwortel en zout
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | brood, curry, granen, groente, kaneel, kikkererwten, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurierblad, peterselie, prei, rijst, runderbotten, specerijen, tijm, ui, vet, vlees, water, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Basisrecept uit Familierecepten:
Basisrecept uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Miss Fromage:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Rijst en risotto: