Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Varkenshals in witte wijn , azijn en suiker
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, laurier, olijfolie, peper, rode wijnazijn, rozemarijn, spek, suiker, ui, varkensnek, witte wijn, zilveruitjes en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, boter, bruine suiker, citroensap, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit Mavis kookt:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Bijgerecht uit Verrot lekker:
Recept uit Het groot fondue boek:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch / bijgerecht uit Veg!:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Sous vide:
Amuse / diner / snack of tussendoortje uit Junges Gemüse:
Recept uit Koken voor elke dag: