Recept uit Koken voor elke dag:
Mosselen met room
- Ingrediënten:
- eierdooiers, knoflook, laurier, mosselen, peper, peterselie, room, selder, tijm, uien, witte wijn en zout
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, groentebouillon, kerriepoeder, kervel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Wild:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Elzas:
Recept uit Thermomix Feest:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Het tapas boekje:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: