35 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbleekselderijbotercitroensapcognacdroge witte wijngroenteknoflookkruidenlaurierbladoliepeperpeterselieplantaardige oliepreirode wijnrozemarijnselderijspecerijentomatenpureeuiwitte wijnwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Donkere wildfond

Ingrediënten:
drievoudig geconcentreerde tomatenpuree, jeneverbessen, knolselderij, kruidnagel, laurier, pimentkorrels, plantaardige olie, rode wijn, steranijs, tijm, ui, wildbotten, witte peperkorrels en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Runderjus

Ingrediënten:
drievoudig geconcentreerde tomatenpuree, knoflook, knolselderij, kruidnagels, laurier, olie, pimentkorrels, rode wijn, runderbotten, runderpoulet, tijm, ui, witte peperkorrels en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Belgie:

Potjesvlees

Ingrediënten:
bladgelatine, droge witte wijn, kalfspoulet, kippenbout, konijnenbout, kruidnagel, laurierblad, olie, peper, ui, verse tijm, winterwortel, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
stoofgerecht / vlees / schuim/mousse/gelei
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Runderbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, kruidnagel, laurier, olie, peper, peterselie, rozemarijn, runderbotten, runderstoofvlees, tijm, ui en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Recept uit 500 slowcooker recepten:

Lamsbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, kruidnagel, lamsschenkel, laurier, olie, peper, peterselie, rozemarijn, tijm, ui en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Recept uit 500 slowcooker recepten:

Kalfsbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, kalfsbotten, kalfsstoofvlees, knoflook, kruidnagel, laurier, olie, peper, peterselie, rozemarijn, tijm, ui en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Recept uit 500 slowcooker recepten:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, kip, knoflook, kruidnagel, laurier, olie, peper, peterselie, rozemarijn, salie, tijm, ui en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Runderrolletjes

Ingrediënten:
boter, knolselderij, kruidnagel, laurier, olie, peper, peterselie, prei, raviolideeg, runderbloemstuk, runderschenkel, rundersukade, tijm, ui, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Recept uit 500 slowcooker recepten:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, kruidnagel, laurier, olie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, tijm, tomaat, ui en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Kreeftfond

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, cognac, dragon, jeneverbessen, knoflook, kreeftkarkassen, kruidnagel, laurier, olie, prei, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Wijnmarinade

Ingrediënten:
azijn, cognac, jeneverbessen, knoflook, kruidnagels, laurier, olie, peperkorrels, peterselie, selderij, tijm, uien, wijn, wortelen en zout

Soort:
wild / marinade
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Marinade voor hazenrug

Ingrediënten:
afsnijsel van haas, bleekselderij, bloem, citroensap, cognac, jeneverbessen, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, port, pruimedanten, rode wijn, sjalot, tijm, tomatenpuree, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
marinade
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:

Kikkererwtensalade - salade de pois chiches

Ingrediënten:
azijn, gedroogde kikkererwten, knoflook, kruidnagel, laurierblad, mineraalwater, olie, peper, ui, verse peterselie, verse tijm, witte ui, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
salade / peulvruchten / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / hoofdgerecht uit De truffel:

Kip met gestoofde seizoengroenten met roomsaus

Ingrediënten:
boter, doodstrompet, druivenpitolie, jeneverbes, kip, kippenbouillon, knoflook, koolraap, kruidnagel, laurier, olie, peper, pieds de mouton, piment d'espelette, prei, roomsaus, spruitjes, tijm, ui, witte truffel, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Sven ter heide, Jennifer ter Heide

Recept van Voedzaam & Snel:

Stoere stoof met rund, groente en linzen

Ingrediënten:
anijszaad, biet, bloem, boter, grove mosterd, kaneel, kastanjechampignons, komijn, korianderzaad, kruidnagel, laurier, linzen, milde mosterd, nootmuskaat, olie, peper, pittige mosterd, riblappen, tomatenpuree, ui, verse tijm, wortel en zout

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

In calvados gestoofd rundvlees - pothine de boeuf

Ingrediënten:
bouquet garni, calvados, droge witte wijn, kalfspoot, klapstuk, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, pancetta, peper, rauwe ham, runderbouillon, runderstoofvlees, spek, sukadestuk, ui, verse peterselie, verse tijm, zout en zwoerd

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gestoofd staartstuk - boeuf à la mode

Ingrediënten:
bospeen, boter, bouquet garni, cognac, droge witte wijn, kalfspoot, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, peper, quatre épices, runderstaartstuk, ui, verse peterselie, verse tijm, winterwortel, zilveruitjes, zout en zwoerd

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Creole jambalaya

Ingrediënten:
cayennepeper, chorizo, droge worst, garnalen, ham, kippenbouillon, knoflook, kruidnagelpoeder, laurierblad, olie, paprika, rijst, selderij, tabasco, tijm, tomaten in blik, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Creools
Soort:
vlees / rijst
Een recept uit Wim de Jong en Frank van Dijl - Stadskookboek Rotterdam

Recept uit Stadskookboek Rotterdam:

Zoervleisj

Ingrediënten:
appelstroop, azijn, bosuitjes, boter, doorregen runderlappen, gezouten roomboter, jeneverbessen, kruidnagels, laurierblaadjes, mosterd, olie, ontbijtkoek, prei, rode wijn, bleekselderij, tijm, tomaten, uien, vis, winterwortels en zout

Een recept uit Patrick Caignau - Fast food

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:

Flensje gevuld met kippenpastei in frituurdeeg

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, ei, flensjes, gezeefde tomaten, kip, kippenpastei, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, oregano, pils, prei, rode wijn, salie, selderij, tijm, tomatensaus, ui en wortel

Een recept uit  - Gevogelte Zo veelzijdig!

Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:

Ganzenborstfilet met aardappel-tuinkerspuree en vlierbessensaus

Ingrediënten:
aardappelen, balsamicoazijn, boter, ganzenbotten, ganzenfond, gerookte ganzenborstfilets, jeneverbessen, komijnzaadjes, korianderzaadjes, kruidnagels, laurierbladeren, melk, nootmuskaat, olie, peper, peperkorrels, prei, rode wijn, room, rozemarijn, sausbinder, selderij, spitskool, suiker, tijm, tomatenpuree, tuinkers, uien, vlierbessen, vlierbessensap, witte wijn, wortelen en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:

Gepureerde Groentesoep

Ingrediënten:
bouillon, kruiden, laurierblad, olie, peper, specerijen, ui, witte wijn en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Haal meer recepten op...