Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Gebraden hertenrug
- Ingrediënten:
- boter, hertenrug, jeneverbes, kruidnagel, laurier, olie, peper, peperkorrels en zout
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- wild
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bleekselderij, bloem, ei, groentebouillon, jeneverbes, knoflook, laurierblad, melk, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, specerijen, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / tussengerecht uit Junges Gemüse:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Thermomix Feest:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel: