Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Linzensalade met tomaat
- Ingrediënten:
- bruine linzen, kruidenmosterd, kruidnagel, laurier, olie, peterselie, prei, rode wijnazijn, suiker, tomaat, ui, witte peper en wortel
- Soort:
- salade / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, boter, groente, knoflook, kruiden, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, prei, rozemarijn, specerijen, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vet, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Lunch / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Zuur:
Recept uit Papa Kazmi:
Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Brunch / lunch uit Nopi:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Bijgerecht uit Verrot lekker:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Het tapas boekje: