Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Testina di vitello - Salade van kalfskop
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, bloem, kalfskop, laurier, lente-ui, peper, sjalotvinaigrette, ui, witte wijnazijn en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- salade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, groene kruiden, kerriepoeder, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, olijfolie, peper, peterselie, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Soepen:
Recept van Food en So Much More:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten: