Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Sous-vide ossenstaart met gebakken aardappel en seizoengroente
- Ingrediënten:
- aardappel, jeneverbes, knoflook, laurier, ossenstaart, rode wijn, runderbouillon, rundvlees en zout
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, bouillon, curry, groente, knoflook, komijn, kruiden, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, rijst, rode paprika, rode wijn, rundvlees, specerijen, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Sweet Food Lovin:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Solo Food:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten: