30 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotereigekookte hamgrof zeezoutknoflookolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterselierauwe hamrozemarijnserranohamslagroomtomaatuivleeswaterzeezoutzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan monday: peperige paarse soep

Ingrediënten:
amandelmelk, appel, balsamicoazijn, bieslook, bouillon, eieren, extra vergine olijfolie, bieslook, groentebouillon, klokhuis, kool, olijfolie, rodekool, rode ui, rode uien, tijm, tijm, ui, uien, verse rodekool, verse tijm, vlees, zoete appel, 
zout en peper, zuivel en zwarte peper

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Gevulde kool met een vulling van rundvlees en ham

Ingrediënten:
broodkruim, bruine fond, ei, ganzenvet, gekookte ham, groente, knoflook, kookvocht van kool, mager gerookt spek, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, reuzel, rozemarijn, runderbouillon, saus bij gevulde kool, savooiekool, slagroom, tijm, ui, witte kool, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / rundvlees
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Getest: Mister Kitchen’s V-Burger paddenstoelen-kaas

Ingrediënten:
boon, brood, burger, hamburgers, cayennepeper, champignon, chiazaad, ciderazijn, curry, eieren, eiwitten, gedroogd eekhoorntjesbrood, gluten, granen, groenten, jam, kaas, knoflook, melk, miso, noten, oude kaas, paddenstoelen, palmolie, peterselie, peulvruchten, pijnboompitten, pindakaas, rijstmeel, selderij, specerijen, spelt, suiker, tarwebloem, tarwemeel, tijm, ui, vet, vlees, vleesvervanger, wortel, zaden, zeezout, zonnebloemolie en zwarte bonen

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Cannelloni met vleesvulling

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, cannellonipijpjes, ei, gehakt, gekookte ham, kruiden, knoflook, melk, mortadella, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pomodori uit blik, runderbouillon, ui, witte broodkruimels, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Paolo Roberto - Pizza & pasta

Recept uit Pizza & pasta:

Pappardelle Met Kippenlever En Eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
boter, eekhoorntjesbrood, fruit, boter, gele ui, tomaat, kippenlever, water, olijfolie, pappardelle, parmezaanse kaas, pasta, prosciutto, prosciutto crudo, tagliatelle, tijm, tijmblaadjes, tomaten, ui, verse pasta, water, water, wijn, witte wijn, zout, 
zout en peper en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Corsicaanse stoofschotel met pasta - stufatu

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, corsicaanse schapekaas, droge witte wijn, gedroogde boleten, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rauwe ham, runderstoofvlees, schouderlappen, sukadelap, tomaat, ui, verse pasta, verse peterselie, verse rozemarijn, verse tijm en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Regenboogpastei - torta rustica arcobaleno

Ingrediënten:
bloem, boter, droge witte wijn, eierdooier, fontina, gekookte ham, gele paprika, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rode paprika, slagroom, spinazie, verse tijm en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Hollandse sla

Ingrediënten:
azijn, bismarckharing, edammer kaas, gekookte ham, kappertjes, mosterd, olie, peper, tomaten, tong, tuinkruiden, varkensvlees, zilveruitjes, zout en zure augurk

Keuken:
Nederlands
Soort:
salade
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Pastahapjes

Ingrediënten:
basilicum, bloem, dille, eieren, gedroogde vijgen, gerookte zalm, knoflook, mozzarella, olie, olijven, peper, rauwe ham, spaghetti, tijmblaadjes, tomaat en zout

Soort:
hapjes / pasta/noodles
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:

Gevulde artisjokken - artichauts farcis

Ingrediënten:
artisjok, brood, droge witte wijn, ei, knoflook, laurierblad, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, persillade, prosciutto, rauwe ham, tomaat, ui, verse tijm en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / varkensvlees / groente
Een recept uit Ursula Strik

Recept van Miss Fromage:

Flammkuchen

Ingrediënten:
bloem, champignons, crème fraîche, gedroogde gist, gorgonzola, water, olie, peer, serranoham, suiker, tijm, ui, peper, walnoten en zout

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Champignonragout met Blauwaderkaas

Ingrediënten:
blauwaderkaas, boter, champignons, bloem, gedroogd chilipepertje, gehakt, hamreepjes, kippenbouillon, olijfolie, sjalotten, slagroom, knoflook, tijm, peper, worcestersaus en zout

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Champignonragout met Blauwaderkaas

Ingrediënten:
blauwaderkaas, boter, champignons, bloem, gedroogd chilipepertje, gehakt, hamreepjes, kippenbouillon, olijfolie, sjalotten, slagroom, knoflook, tijm, peper, worcestersaus en zout

Haal meer recepten op...