Recept uit L'Art de la table:
Gerookte aubergine met mozzarella
- Ingrediënten:
- aubergines, balsamicoazijn, buffelmozzarella, brood, kerstomaat, olijfolie, knoflook, basilicum, peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | balsamicoazijn, bloem, buffelmozzarella, courgette, ei, gele paprika, groente, kaas, knoflook, lasagne, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, tomaat, tomatenpuree, tomatensaus, ui, zeezout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Lunch uit Nooit meer diëten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:
Bijgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Bijgerecht uit Made in Sicily :
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / voorgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit De zomerkeuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel: