Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Aubergineschotel met tomaten, mozzarella en parmezaanse kaas
- Ingrediënten:
- aubergine, basilicum, bloem, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas en tomaat
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bloem, boter, courgette, ei, gedroogde oregano, gehakt, kaas, knoflook, melk, olie, oregano, peper, peterselie, pijnboompitten, tijm, tomaat, ui, water, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:
Diner / bijgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Heerlijk simpel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Food & Friends:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: