Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Kabeljauw met tomaten
- Ingrediënten:
- citroen, crème fraîche, droge witte wijn, kabeljauw, prei, tomaten, tuinkruiden, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, basilicum, bloemkool, brood, citroen, citroensap, courgette, gember, groente, kaas, knoflook, koriander, kruiden, limoen, munt, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, tijm, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit Lekker vegetarisch:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Recept van Okoko recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Down to earth:
Diner / voorgerecht uit Gevulde deeghapjes:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Miss Fromage:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Annie Pannie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis in de keuken:
Recept uit Down to earth:
Basisrecept uit The naked chef: