Recept uit Keukendagboek 2:
Nigels chocolade-bananencake met basterdsuiker
- Ingrediënten:
- bakpoeder, bloem, boter, boterham, brood, broodjes, cake, chutney, eend, groenten, kool, mayonaise, merg, olie, paddenstoelen, suiker, vlees en vleesresten
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bleekselderij, boter, citroensap, ei, gist, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Appels en peren:
Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Bijgerecht / basisrecept uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Recept uit De pastabijbel:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De geur van witte rijst:
Avondmaal uit De geur van witte rijst: