Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, brood, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, rozemarijn, slagroom, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek: