Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bouillon, citroensap, ei, eidooier, gehakt, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, slagroom, spinazie, tijm, tomatenpuree, ui, volle melk, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Lunch / avondmaal uit Tomaten:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Lunch / lunchgerecht uit De herenkookclub:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn: