Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, kaneel, kip, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, slagroom, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Bijgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon: