86 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotereigroentegroentebouillonkaasmelkolijfolieoreganoparmezaanse kaaspeperpeterseliericottaspecerijensuikertijmtomaatuivetwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Spinazie-tijmflapjes

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, knoflook, koolzaadolie, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, spinazie, tijm, ui, zachte geitenkaas, zeezout, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ursula Strik

Recept van Miss Fromage:

Cannelloni met ricotta en spinazie

Ingrediënten:
bloem, boter, gehakt, kaas, melk, nootmuskaat, olijfolie, oregano, ricotta, zout, spekjes, spinazie, suiker, knoflook, tijm, tomatenblokjes, ui en 
zout en peper

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Spinazie à la crème

Ingrediënten:
bloem, boter, cheddar, crème fraîche, diepvriesspinazie, gedroogde oregano, goudse kaas, havermout, knoflook, nootmuskaat, olijfolie en ui

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:

Gegratineerde spinazie met ei - roussin d'épinards

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, persillade, spinazie, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:

Gevulde inktvis met spinazie-mosselvulling - encornets farcis

Ingrediënten:
ansjovis op zout, broodkruim, cayennepeper, cognac, droge witte wijn, ei, inktvis, kappertjes, knoflook, marc de provence, mossel, nootmuskaat, olijfolie, peper, persillade, spinazie, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:

Met spinazie gevulde sardines - sardines farcies aux épinards

Ingrediënten:
broodkruim, ei, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, persillade, spinazie, ui, verse sardines, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Haal meer recepten op...