Recept uit De herenkookclub:
Spätzle met peper, boter en parmezaanse kaas
- Ingrediënten:
- bietensap, boter, ei, eidooier, ijsblokjes, kwark, nootmuskaat, parmezaanse kaas, patentbloem en witte peper
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, boter, bouquet garni, eidooier, eiwit, gehakt, gelatine, knoflook, maggi, melk, mosterd, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, slagroom, spinazie, suiker, ui, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De herenkookclub:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Elzas:
Recept uit De banketbakker:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:
Diner / voorgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit Kooktechnieken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch! vegetarisch:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Asperges:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Brits bakboek: