438 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroencitroensapeikaneelkruidnagellaurierlaurierbladmelkolieolijfolieparmezaanse kaaspeterseliepreiroomsjalotspinaziesuikertijmuiwaterwortelzeezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Hominygratin met pepers en tomaten

Ingrediënten:
ei, farro, gerst, goudse kaas, hominy, kamutkorrels, kasja, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parelgort, peper, puntpaprika, rode paprika, rogge, room, spelt, tarwe, tijm, tomaten en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Rijstgratin met pepers en tomaten

Ingrediënten:
ei, farro, gerst, goudse kaas, hominy, kamutkorrels, kasja, knoflook, langkorrelrijst, melk, nootmuskaat, olijfolie, parelgort, peper, puntpaprika, rijst, rode paprika, rogge, room, spelt, tarwe, tijm, tomaten, zilvervliesrijst en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Francesca van Berk

Recept van Francesca Kookt!:

Lamsbout met rozemarijn en knoflook

Ingrediënten:
anijs, bonen, doperwten, geklaarde boter, knoflook, komijn, koriander, krieltjes, lamsbout, laurier, olijfolie extra vergine, oregano, peper, gerookt paprikapoeder, rode wijn, runderbouillon, sjalotjes, specerijen, rozemarijn, venkel, zeezout en zwarte peper

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / tussengerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Stokvispuree - baccalà mantecato

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, knoflook, nootmuskaat, peper, stokvis, verse peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gratin dauphinois

Ingrediënten:
kaneel, knoflook, melk, nootmuskaat, peper, slagroom, stevige aardappel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Bijgerecht uit Veg!:

Aardappel dauphinoise

Ingrediënten:
bloemige aardappel, boter, knoflook, nootmuskaat, slagroom, zeezout en zwarte peper

Soort:
crumble/gratin / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Gratin dauphinois

Ingrediënten:
bloemige aardappel, gruyère, knoflook, melk, nootmuskaat, peper, room en zout

Keuken:
Frans
Soort:
crumble/gratin / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Sonja Bakker - Bereik je ideale gewicht !

Bijgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:

Pommes gratin

Ingrediënten:
bouillon, knoflook, nootmuskaat, parmezaanse kaas, vastkokende aardappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Bladspinazie

Ingrediënten:
bruine boter, knoflook, nootmuskaat, sjalotten, spinazie, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...