Recept uit De kunst van het koken:
Crèmevulling met gruyère, champignons en kippenlever
- Ingrediënten:
- bloem, boter, cayennepeper, champignons, eidooier, gruyère, kippenlevers, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, room en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladerdeeg, bleekselderij, boter, citroen, citroensap, ei, gehakt, gruyère, kaas, kippenbouillon, kippenvlees, knoflook, melk, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, room, slagroom, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Home made:
Recept uit Ons bakboek: