Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Ei "Cocotte"
- Ingrediënten:
- boter, broodkruim, ei, kruiden, olijfolie, specerijenmengsel, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- ei/omelet/frittata / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, broodje, citroensap, eidooier, hamburgers, knoflook, kruiden, melk, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, room, specerijen, ui, vet, vleesvervanger, water, wortel, zonnebloemolie |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Recept uit The big green egg book:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Eten in Italie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Neêrlands roem:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Koch! vegetarisch:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Bijzondere groentegids:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Asperges:
Recept uit Deutsche Küche: