Recept uit De pastabijbel:
Elicoidali met kaas en room
- Ingrediënten:
- boter, eierdooier, elicoidali, nootmuskaat, panna da cucina, parmezaanse kaas, ricotta, room, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, cayennepeper, crème fraîche, ei, gruyère, kaas, knoflook, melk, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, pompoen, prei, ricotta, sjalot, slagroom, specerijen, spinazie, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Ontbijt / diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit The big green egg book:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / bijgerecht uit Home made:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Jong a/d kook:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk: