Recept uit De pastabijbel:
Ravioli met spinazie en ricotta
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, nootmuskaat, panna da cucina, parmezaanse kaas, pastadeeg, ricotta, room, spinazie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bloemkool, boter, bouillon, citroen, ei, eidooier, eiwit, kaas, knoflook, melk, olijfolie, paneermeel, peterselie, room, salie, specerijen, spinazie, tomatenpuree, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Koken met kruiden:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / buffet / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Bijgerecht uit Eten in Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Ons bakboek: