Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, ei, eidooier, gehakt, groente, kaas, knoflook, laurier, melk, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, suiker, tijm, tomatenpuree, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit de snelle keuken:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Bijgerecht uit Luilekkerland:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Karin:
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!: