Recept uit De herenkookclub:
Spätzle met peper, boter en parmezaanse kaas
- Ingrediënten:
- bietensap, boter, ei, eidooier, ijsblokjes, kwark, nootmuskaat, parmezaanse kaas, patentbloem en witte peper
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ei, eidooier, gehakt, gelatine, gist, kaneel, knoflook, melk, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, patentbloem, peper, peterselie, poedersuiker, slagroom, suiker, ui, wortel, zeezout, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De herenkookclub:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Fast food:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch! vegetarisch:
Recept uit De truffel:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:
Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Brits bakboek:
Diner / voorgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Ontbijt / bij de koffie uit Brits bakboek:
Recept van Violet kookt:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Lunch / snack of tussendoortje uit Culinaria U.S.A.:
Bij de koffie uit Koken voor elke dag:
Brunch / diner / nagerecht / bij de koffie uit Brits bakboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.: