Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, citroensap, ei, eidooier, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, slagroom, spinazie, suiker, tijm, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Basisrecept uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje / drinken / aperitief uit Jamie's comfort food:
Bijgerecht uit The big green egg book:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: