Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Potage au potiron - Pompoensoep
- Ingrediënten:
- boter, broodkruim, gruyère, kippenbouillon, laurier, nootmuskaat, peper, peterselie, pompoen, salie, slagroom en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, bouillon, citroen, citroensap, cognac, droge witte wijn, eidooier, kip, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode ui, slagroom, specerijen, tijm, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Down to earth:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept van Miss Fromage:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte: