Diner / voorgerecht uit Turkse kookkunst:
Mayonezli karides salatasi - Garnalensalade met mayonaise
- Ingrediënten:
- garnalen, mayonaise, peper, peterselie, tomaten, tomatenpuree, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- salade / schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bieslook, bloemkool, boter, citroen, citroensap, dille, ei, knoflook, komkommer, laurier, mosterd, olijfolie, peper, peterselie, room, slagroom, suiker, tabasco, tijm, ui, witte wijn, wortel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit Moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit Moleculair koken:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Snack of tussendoortje uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Karsu's Kitchen: