46 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelappelaugurkbieslookbladpeterseliebleekselderijcitroencitroenraspdijonmosterdeikervelknoflookknolselderijolijfoliepeterselieroomslagroomsuikertabascouiwalnotenwaterwortelyoghurtzoutzure appelzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Moleculair koken:

Krabmousse met mango, spaanse peper en waterkers

Ingrediënten:
bieslook, bladgelatine, chilipeper, citroensap, krabconsommé, mango, mayonaise, slagroom, tabasco, water, waterkers, wit krabvlees, worcestershiresaus, zout en zwarte peper

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Lunch / buffet / bijgerecht uit Kook met Jamie:

Mijn favoriete coleslaw

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, engelse mosterd, mayonaise, rode appel, rode ui, witte kool, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Waldorf salade

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, mayonaise, zure appel, walnoten, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:

Gevulde perzik met makreel

Ingrediënten:
arachideolie, artisjok violette de provence, citroensap, citroenzest, ei, fleur de sel, jeneverbessen, kappertjes, knoflookolie, laurier, makrelfilet, mayonaise, peper, perzik, tuinkers, zoetzure augurk en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis
Een recept uit Mathijs Vrieze, Samuel Levie, Hugo Kennis, Jim de Jong en Het Nederlands Visbureau - Kookboek de kleine smaakmaker

Diner / voorgerecht uit Kookboek de kleine smaakmaker:

Hollandse garnalen met kerrie

Ingrediënten:
bananen, bieslook, botersla, citroensap, diepvrieserwtjes, gemberstroop, hollandse garnalen, kerriepoeder, little gem, mayonaise, peper, slagroom en toast

Keuken:
Nederlands
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Zalmspread met zuurdesembrood

Ingrediënten:
bosui, cayennepeper, citroensap, citroenzest, mayonaise, peper, slagroom, zalmfilet, zout en zuurdesembrood

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Shrimps met meloen

Ingrediënten:
citroensap, garnalen, ketchup, mayonaise, meloen, peper, room, sherry en zout

Keuken:
Brits
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Bijgerecht uit Koude keuken:

Komkommersla

Ingrediënten:
appel, citroensap, dille, komkommer, mayonaise, room, selderij, selderijzout, sinaasappel, witte peper en zout

Keuken:
Duits / Joegoslavisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Schaaldierencocktail

Ingrediënten:
appel, bleekselderij, citroensap, druiven, garnalen, langoest, langoustines, mayonaise, paprikapoeder, peper, rode paprika, slagroom, tomatenpuree, witlof en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Walldorf-eiersalade

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, ei, granny smith, mayonaise, veganaise, walnoten, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet uit Koude keuken:

Excellente vleesschotel

Ingrediënten:
ananas, ardenner ham, cayennepeper, citroensap, cognac, druiven, kasseler rib, knoflook, mayonaise, olie, paprikaworst, rookvlees, slagroom, suiker, witte peper, zout en zuurkool

Keuken:
Duits
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koken voor twee:

Salade 'Alice'

Ingrediënten:
andijvie, citroensap, gember, grapefruit, groene paprika, mayonaise, rode paprika, sinaasappel, suiker, tomaat, witte peper, yoghurt, zout en zure appel

Keuken:
Europees
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Kipcocktail

Ingrediënten:
ananas, citroensap, cognac, kaas, kippenvlees, mayonaise, peper, perziken, room, sla, worcestersaus en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Basisrecept uit Fresh en light:

Dressings (diverse variaties)

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, citroensap, citroenschil, dijonmosterd, gemberwortel, honing, karnemelk, kikkererwten, knoflook, komijn, korianderblaadjes, mayonaise, mirin, misopasta, parmezaanse kaas, peper, rijstazijn, sesamolie, tahin, wittewijnazijn en zout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Côte à l'os met veldsla "speciale"

Ingrediënten:
arachideolie, belgische mosterd, boter, citroensap, citroenzest, gedroogde oregano, ketchup, mayonaise, paneermeel, peper, ribeye met bot, rode ui, sesamzaad, veldsla, volle yoghurt en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / rundvlees
Een recept uit  - Feestelijke hapjes & drankjes

Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:

Gevarieerde Lepelhapjes

Ingrediënten:
bacon, citroensap, dadels, erwten, gerookte makreel, granaatappelpitten, granaatappelsap, halloumi, kwarteleitjes, lente ui, mayonaise, olijfolie, peer, peper, radijzen, rijstwijn, room, roquefort, sesamolie, sesamzaadjes, sojasaus, tuinkers, verse kaas, visfilet, walnoten, yoghurt en zout

Soort:
feestdagen
Haal meer recepten op...