Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, basilicum, bloem, boter, citroensap, ei, fruit, gehakt, groente, knoflook, knoflookpoeder, kool, olie, peper, pindakaas, sperziebonen, spitskool, taugé, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Bijgerecht uit Recepten voor de wok:
Bijgerecht uit Marie Claire Crispy:
Recept uit de snelle keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken: