Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Kalfsscaloppine met citroen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, citroensap, kalfsoester, peterselie, plantaardige olie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, citroensap, citroenschil, ei, fruit, groentebouillon, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, peper, plantaardige olie, prei, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De herenkookclub:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella bijt:
Buffet / bijgerecht uit Green salads:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Het groot fondue boek:
Recept uit Thuis in de keuken:
Diner / voorgerecht uit Marie Claire Crispy:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit Fresh en light:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella bijt:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:
Bijgerecht / avondmaal uit Tomaten: