Recept uit de snelle keuken:
Kip met peterselie en citroen
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, boter, citroen, eidooier, kippenbouillon, maïskip, olijfolie, peterselie, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, citroenrasp, citroensap, droge witte wijn, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, koriander, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Brunch / lunch uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit La Mère Brazier:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Recept uit Melk & dadels:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman: