Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, eidooier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Turquoise:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Snack of tussendoortje uit Nederland op z'n lekkerst:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / diner uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT: