Recept uit De Urban Cook:
Casserole Van Bruine Linzen Met Groenten & Tijm
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, bruine linzen, citroen, groentebouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, prei, tijm en wortel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Noma:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit De herenkookclub: