Snack of tussendoortje uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Flensjes met kruiden
- Ingrediënten:
- boter, olie, ongezoet flensjesbeslag en verse tuinkruiden
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, plantaardige olie, prei, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept van 88 Food:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Jenny Alvares:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Bijgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De grote Kleyn:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-13: