Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, boter, citroenrasp, citroenschil, droge witte wijn, ei, gehakt, kalfsschenkel, knoflook, melk, olie, olijfolie, peper, rode ui, rozemarijn, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch / avondmaal uit Tomaten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Istanbul:
Recept uit Istanbul:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag: