52 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbleekselderijbroodgehaktgroentehamburgersknoflookkruidenolieolijfoliepaneermeelpaprikapeperspecerijentarwebloemuivetwaterwortelzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Dagje Geen Vlees: Mexicaans groentepannetje

Ingrediënten:
avocado, tomaat in blik, bonen, brood, ei, eieren, fruit, gele paprika, groente, kidneybonen, kruiden, kruidenmix, magere kwark, maggi, olie, olijfolie, paprika, peterselie, rode paprika, rode peper, rode ui, peterselie, tomatenblokjes, vlees, zout en zout

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Boekweitpudding met vlees en groenten - kig-ha-farz

Ingrediënten:
basterdsuiker, bleekselderij, boekweitmeel, boter, bouquet garni, buikspek, crème fraîche, ei, groene kool, grof zeezout, klapstuk, korianderzaad, kruidnagel, laurierblad, meiknol, melk, peper, peperkorrel, prei, rozijnen, runderappel, runderstoofvlees, slagroom, sukadestuk, ui, verse peterselie, verse selderij, verse tijm, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groente
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Dagje Geen Vlees: Marokkaans pompoenstoofpotje met paprika en bonen

Ingrediënten:
tomaat in blik, bloemkool, bonen, cayennepeper, couscous, ei, fruit, groente, kaneel, kidneybonen, komijn, koriander, kruiden, kruidenmix, kwark, magere kwark, maggi, mede, olie, olijfolie, paprika, peterselie, pompoen, rode ui, rozijnen, specerijen, koriander, tomaten, tomatenblokjes, ui, verse koriander, vlees, wintergroente, wortel, zaden, zout en zwarte bonen

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Consommé met deeghoedje

Ingrediënten:
bladerdeeg, bleekselderij, eiwit, kalfsbotten, kalfsgehakt, knoflook, laurierblad, peperkorrels, peterselie, prei, rundergehakt, runderpoulet, sesamzaad, soepgroenten, tijm, tuinkruiden, ui en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:

Ossenstaartsoep, heldere

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicumstelen, boter, droge sherry, eiwit, kalfsbotten, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, majoraan, ossenstaart, peterselie, peterseliewortel, pimentkorrels, prei, rozemarijn, runderbotten, salie, schenkelvlees, tijm, tomatenpuree, ui, witte peperkorrels, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Basisrecept uit The naked chef:

Het klaren van bouillon

Ingrediënten:
bouillon, eiwit, magere vis, mager vlees, prei, pruimtomaten, selderij, tuinkruiden en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Gevulde kalfsborst

Ingrediënten:
droge witte wijn, ei, kalfsborst, knoflook, pancetta, peterselie, prei, rode wijnazijn, salie, tijmblaadjes, ui, vers broodkruim en winterwortel

Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Heldere ossenstaartsoep

Ingrediënten:
aceto balsamico, basilicum, basilicumstelen, boter, droge sherry, eiwit, kalfsbotten, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, majoraan, ossenstaart, peterselie, peterseliewortel, pimentkorrels, prei, rozemarijn, runderbotten, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kalfsvlees in witte saus - blanquette de veau

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, bouquet garni, champignon, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eierdooier, kalfsborst, kalfsschenkel, kalfsschouder, kalfsvlees, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, peper, prei, slagroom, ui, verse peterselie, verse tijm, water, wortel, zilverui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Vleespastei met oesters - oyster and sirloin pie

Ingrediënten:
bladerdeeg, bosui, cayennepeper, champignon, donker bier, ei, knoflook, oester, olie, prei, runderlende, slagroom, stout, verse peterselie, verse tijm en water

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / quiche / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Recept: Groentesoep met gehaktballetjes

Ingrediënten:
ajvar, beschuit, bleekselderij, bouillon, eierdooier, ui, ui, knoflook, olijfolie, paneermeel, paprikapoeder, 
zout en peper, peterselie, prei, rode paprika, rundergehakt, tijmblaadjes en wortel

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Groentesoep met gehaktballetjes

Ingrediënten:
ajvar, bleekselderij, bouillon, eierdooier, ui, ui, knoflook, olijfolie, paneermeel, paprikapoeder, 
zout en peper, peterselie, prei, rode paprika, rundergehakt, tijmblaadjes en wortel

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Groentesoep met gehaktballetjes

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillon, eierdooier, gehakt, ui, knoflook, olijfolie, paneermeel, paprika, paprikapoeder, peper, peterselie, prei, rode paprika, tijmblaadjes, ui, wortel en zout

Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Gnocchi in pot-au-feu

Ingrediënten:
aspergepunten, bloemige aardappelen, bouillon, bouquet garni, doorregen runderlappen, doperwtjes, ei, bloem, grof zout, knoflook, kruidnagels, magere runderlappen, nootmuskaat, olijfolie, ossenstaart, parmezaanse kaas, pastinaak, preien, radijs, runderschenkelvlees, seizoensgroenten, bleekselderij, uien, kruiden, verse tijm, wortels en zwarte peperkorrels

Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Kalfsfarce

Ingrediënten:
bospaddenstoelensaus, ei, eidooier, groente, kalfsbout, kalfskop, kalfslever, kalfstong, knoflookcroutons, kruidensaus, peper, peterselie, room, salieboter, tijm, vleesvulling en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees / paddenstoelen
Een recept uit Wim de Jong en Frank van Dijl - Stadskookboek Rotterdam

Recept uit Stadskookboek Rotterdam:

Meatloaf

Ingrediënten:
balsamicoazijn, chilisaus, dijonmosterd, eieren, gembersiroop, kruidenmix, olie, olijfolie, prei, rietsuiker, rode uien, rundergehakt, uien, venkel, zout en zwarte peper

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Eetdagboek: Detox Week 2

Ingrediënten:
aioli, amandelmelk, appel, banaan, blauwe bessen, bleekselderij, bosui, broccoli, champignons, chocolade, citroen, courgette, erwtjes, feta, ei, gember, noten, paddestoel, granola, grapefruit, groene thee, havermout, water, hummus, ijsbergsla, jus, kabeljauw, kamille, kip, kipfilet, kippenbouillon, komkommer, linzen, noten, olijven, omelet, pasta, prei, radijs, rijst, rode biet, rode paprika, rode peper, slabladeren, spaghetti, spinazie, bleekselderij, bleekselderij, tapenade en thee

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Gevulde kool met een vulling van rundvlees en ham

Ingrediënten:
broodkruim, bruine fond, ei, ganzenvet, gekookte ham, groente, knoflook, kookvocht van kool, mager gerookt spek, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, reuzel, rozemarijn, runderbouillon, saus bij gevulde kool, savooiekool, slagroom, tijm, ui, witte kool, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / rundvlees
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

The Green House: Utrechtse urban farm

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bieslook, bietensalade, boerenkaas, cherrytomaatjes, chocolade, cress, daikon, deeg, ei, groente, groenten, hart, ijs, kruiden, mede, mosterdblad, munt, oregano, peper, radijsjes, room, sorbet, kruiden, vis, vlees, water, witte asperges, worteltjes, zeekraal en zout

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

De Vitello Tonnato à la Kees Elfring – ongeveer

Ingrediënten:
alcohol, azijn, olijfolie, water, laurier, citroen, citroensap, eidooier, witte wijn, groenten, kalfsfond, kalfsvlees, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, passata, peper, 
zout en peper, prei, sjalot, bleekselderij, knoflook, knoflook, tomaat, tonijn, ui, peper, vet, water, witte ui, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Getest: Mister Kitchen’s V-Burger paddenstoelen-kaas

Ingrediënten:
boon, brood, burger, hamburgers, cayennepeper, champignon, chiazaad, ciderazijn, curry, eieren, eiwitten, gedroogd eekhoorntjesbrood, gluten, granen, groenten, jam, kaas, knoflook, melk, miso, noten, oude kaas, paddenstoelen, palmolie, peterselie, peulvruchten, pijnboompitten, pindakaas, rijstmeel, selderij, specerijen, spelt, suiker, tarwebloem, tarwemeel, tijm, ui, vet, vlees, vleesvervanger, wortel, zaden, zeezout, zonnebloemolie en zwarte bonen

Haal meer recepten op...