Recept uit De worst story:
Gevulde kool
- Ingrediënten:
- bosuien, darmnet, ei, gerookt spek, kastanjes uit blik, knoflooktenen, peterselie, salieblaadjes, savooiekool, ui, witte wijn, worstvlees en wortel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, citroensap, groente, komkommer, kool, kruiden, melk, olie, olijfolie, peper, tijm, tomaat, ui, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Recept uit Koken met kruiden:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept van Wat Aten Zij?: