Recept uit De smaak van mijn herinnering:
In zout gebakken vis met citroen-peterseliesalade
- Ingrediënten:
- citroen, extra vierge olijfolie, grof zeezout, paprikapoeder, peterselie en vis
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bladpeterselie, boter, citroensap, dille, ei, gehakt, gerookte zalm, grof zeezout, knoflook, korianderzaad, kruiden, olie, olijfolie, peper, room, sinaasappel, ui, venkelzaad, vis, water, witte wijn, zalmfilet |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Brunch / lunch uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept van I love food & wine:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / avondmaal uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Brunch / diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag: