Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Entrecôte forestière
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, champignons, entrecotes, morilles, peterselie en spek
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, ei, fruit, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, rundvlees, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De Dikke van Dam:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Basisrecept uit Liever lokaal:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: