72 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: boterbroodfruitgroentekipknoflookkruidenmelknotenolieolijfoliepeperrijstrundvleessuikertijmuivisvleeswaterwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Opgerolde rosbief met asperge

Ingrediënten:
aspergepunten, cayennepeper, citroensap, ei, mosterd, olie, paprikapoeder, rosbief, selderijzout en tuinkruiden

Keuken:
Duits
Soort:
rundvlees
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Gepocheerde eieren met rodewijnsaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, eieren, brood, boter, laurierblad, olijfolie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, spek, bleekselderij, rozemarijn, tijm, ui, peper, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Huzarensalade

Ingrediënten:
aardappel, azijn, ei, ham, olie, peper, peterselie, slabladen, ui, vlees, zoetzure augurk en zout

Soort:
salade
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Timpano

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, boter, ei, kaneel, kip, paddenstoel, parmezaanse kaas, pasteideeg, penne, peterselie, rund, suiker, truffel en varken

Soort:
quiche
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Aubergines gevuld met vlees

Ingrediënten:
aubergine, broodkruim, ei, knoflook, verse peterselie, vlees, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Solo Food

Recept uit Solo Food:

Steak tartare

Ingrediënten:
augurk, dijonmosterd, eidooier, kappertjes, olijfolie, ossenhaas, peterselie, sjalot, tabasco, vlees en worcestershiresaus

Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Biff Rydberg

Ingrediënten:
biefstuk, boter, crème fraîche, eidooier, mosterd, peterselie, uien, vastkokende aardappels, versgemalen zwarte peper, vlees en zout

Keuken:
Zweeds
Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:

Tartaar met tomaat

Ingrediënten:
cornichons, eidooier, kappertjes, ketchup, mager rundvlees, romatomaat, rundergehakt, sjalot, verse basilicum, verse bieslook en verse peterselie

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Lunch / buffet / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:

Parijse salade

Ingrediënten:
aardappel, azijn, ei, kropsla, mosterdpoeder, olijfolie, peper, salami, ui, verse peterselie, vlees en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
salade / vlees
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gevulde kool - chou farci

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, broodkruim, crépine, ei, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, mager rundvlees, melk, olie, peper, quatre épices, savooiekool, sjalot, speklap, tijm, ui, varkensdarmnet, varkensschouder, verse bieslook, verse peterselie, verse tijm, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Rundvleessalade - lesso in insalata

Ingrediënten:
augurk, dijonmosterd, ei, rundvlees, groene peperkorrels, rundvlees, kappertjes, lente ui, olijfolie, rodewijnazijn, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vlees / rundvlees
Een recept uit Hans Belterman - singapore

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit singapore:

Singapore-croquetten - Singapore-croquettes

Ingrediënten:
aardappel, aardappelpuree, arachideolie, beschuitkruim, ei, frituurolie, gemalen komijn, gemalen korianderzaad, gemberwortel, groene spaanse peper, knoflook, mager rundvlees, paneermeel, ui, verse koriander, verse peterselie, witbroodkruim, zout en gemalen zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

La paupiette de gargantua - Gigantische gevulde vleesrol

Ingrediënten:
bacon, boter, broodkruim, dijonmosterd, droge witte wijn, ei, épice fines, fond, ham, knoflook, kool, laurier, maïzena, niervet, olie, peper, peterselie, reuzel, rosbief, runderbouillon, runderkogel, snijbiet, spinazie, tijm, ui, varkensnet, vet varkensspek, waterkers, worstvlees, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Biefstuk tartaar in roomsaus met samengestelde boter

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, citroensap, dragon, ei, fond, kervel, knoflookboter, kruidenboter, mager rundvlees, merg, mosterdboter, niervet, nootmuskaat, olie, peper, peterselie, peterselieboter, runderbouillon, sjalottenboter, slagroom, slakkenboter, spek, tijm, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Haal meer recepten op...