61 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterbroodeifruitgroentekipknoflookkruidenlaurierolieolijfoliepaprikapeperrunderbouillonspecerijentomaattomatenpureeuivisvleeswaterwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Wild zwijn en varkensvlees met pruimen

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, champignons, everzwijn, ingemaakte walnoten, knoflook, kruidnagel, laurier, maïzena, olijfolie, peper, peterselie, pruimen uit blik, rode wijnazijn, rozemarijn, runderbouillon, runderbouillonblokje, salie, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkensschouder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Wild zwijn en varkensvlees met madeira en bacon

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, bloem, champignons, everzwijn, knoflook, kruidnagel, laurier, madeira, maïzena, olijfolie, peper, peterselie, rode wijnazijn, rozemarijn, runderbouillon, runderbouillonblokje, salie, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkensschouder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Wild zwijn en varkensvlees met gemberwijn en perzik

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, champignons, everzwijn, gemberwijn, knoflook, kruidnagel, laurier, maïzena, olijfolie, peper, perzik uit blik, peterselie, rode wijnazijn, rozemarijn, runderbouillon, runderbouillonblokje, salie, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkensschouder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Gemarineerd wild zwijn en varkensvlees met Riojasaus

Ingrediënten:
blauwe bessen, bleekselderij, bloem, champignons, everzwijn, knoflook, kruidnagel, laurier, maïzena, olijfolie, peper, peterselie, rode rioja, rode wijnazijn, rozemarijn, runderbouillon, runderbouillonblokje, salie, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkensschouder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Wild zwijn en varkensvlees met rum en sinaasappel

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, champignons, everzwijn, knoflook, kruidnagel, laurier, maïzena, olijfolie, peper, peterselie, rode rioja, rode wijnazijn, rozemarijn, rum, runderbouillon, runderbouillonblokje, salie, sinaasappelsap, sinaasappelschil, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkensschouder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Brunch / lunch uit Nopi:

Varkenspoot met gebakken bonen, gebakken ei en zuurdesembrood

Ingrediënten:
bleekselderij, ei, engels mosterdpoeder, gedroogde chilivlokken, gedroogde oregano, gemalen piment, grof zeezout, knoflook, kruidnagelpoeder, laurier, limabonen, mild gerookt paprikapoeder, olijfolie, peterselie, rozemarijn, runderbouillon, sinaasappelschil, tijm, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, varkenspoot, wortel, zuiveringszout, zuurdesembrood, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:

Gesmoorde varkenswangen en knolselderijsalade met berberisbessen

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroensap, fijne kristalsuiker, gedroogde berberisbessen, grof zeezout, knoflook, laurier, madera, olijfolie, peterselie, port, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, selderijknol, tijm, ui, varkenswangen, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kip marengo

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, bloem, champignons, cognac, kippenbouillon, kippenbouillonblokje, kippenbout, knoflook, maïzena, peterselie, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kip met shiraz en gember

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, bloem, champignons, cognac, gember, kippenbouillon, kippenbouillonblokje, kippenbout, knoflook, maïzena, peterselie, rozemarijn, shiraz, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kip met wijn en roomsaus

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, bloem, champignons, cognac, kippenbouillon, kippenbouillonblokje, kippenbout, knoflook, maïzena, peterselie, room, rozemarijn, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:

Everzwijnstoofschotel met wilde paddenstoelen, kastanjes en chorizo

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, cantharellen, chorizo, extra vierge olijfolie, figatellu, gedroogd eekhoorntjesbrood, jeneverbes, kastanje, knoflook, kruidnagel, laurierblad, ontbeende everwzijnbout, peterselie, rode vermout, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tijm, tomatenpuree, ui, varkensschouderlappen, wilde paddestoelen en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Gepocheerde eieren met rodewijnsaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, eieren, brood, boter, laurierblad, olijfolie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, spek, bleekselderij, rozemarijn, tijm, ui, peper, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Feines Rehragout - Fijne reeragout

Ingrediënten:
appel, bleekselderij, bloem, buikspek, citroenrasp, jeneverbessen, jonge rode wijn, knoflook, olie, peper, peterselie, prei, reeschouder, rode ui, rozemarijn, sinaasappelrasp, slagroom, tijm, tomatenpuree, vossenbesconfiture, wildfond, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
wild
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Maccheronitimbaal 'de tijgerkat'

Ingrediënten:
bechamelsaus, beenham, bleekselderij, bloem, boter, ei, kaneel, kippenlever, kippenpoot, knoflook, kwartelei, laurier, maccheroni, marsala, olijfolie, rauwe ham, rode wijn, salami felino, suiker, tomaat, ui, verse gemengde kruiden, verse peterselie, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, verse tijm, wortel, zout en zwarte truffel

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / hartige taarten, pasteien en pizza’s / pasta/noodles / varkensvlees
Een recept uit Annemiek Verweij

Recept van KeukenLiefde:

Kippannetje met champignons en room

Ingrediënten:
bot, champignons, droge witte wijn, kippendijen, bakolie, ontbijtspek, room, sjalotjes, bleekselderij, rozemarijn, peterselie, tijm, wortels en 
zout en peper

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Cannelloni met vleesvulling

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, cannellonipijpjes, ei, gehakt, gekookte ham, kruiden, knoflook, melk, mortadella, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pomodori uit blik, runderbouillon, ui, witte broodkruimels, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Crudité met nieuwe hoemoes van Maza

Ingrediënten:
ananas, basilicum, bleekselderij, bloemkool, broccoli, brood, broodjes, courgette, groenten, kikkererwten, knoflook, komkommer, kruiden, paksoi, paprika, peper, radijs, rauwkost, selderij, sesamzaad, specerijen, tomaat, tomaatjes, tomaten, vlees, witlof, wortel, wortels, worteltjes, wraps, zeezout, zongedroogde tomaat en zongedroogde tomaten

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Eetdagboek: Detox Week 2

Ingrediënten:
aioli, amandelmelk, appel, banaan, blauwe bessen, bleekselderij, bosui, broccoli, champignons, chocolade, citroen, courgette, erwtjes, feta, ei, gember, noten, paddestoel, granola, grapefruit, groene thee, havermout, water, hummus, ijsbergsla, jus, kabeljauw, kamille, kip, kipfilet, kippenbouillon, komkommer, linzen, noten, olijven, omelet, pasta, prei, radijs, rijst, rode biet, rode paprika, rode peper, slabladeren, spaghetti, spinazie, bleekselderij, bleekselderij, tapenade en thee

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Geroosterde knolgroenten met vincotto

Ingrediënten:
aardperen, boter, broodje, citroensap, dressing, groenten, kruiden, maggi, olie, olijven, sla, steak, tijm, knoflook, varkensvlees, verjus, vlees, walnoten, water en 
zout en peper

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Gevulde kool met een vulling van rundvlees en ham

Ingrediënten:
broodkruim, bruine fond, ei, ganzenvet, gekookte ham, groente, knoflook, kookvocht van kool, mager gerookt spek, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, reuzel, rozemarijn, runderbouillon, saus bij gevulde kool, savooiekool, slagroom, tijm, ui, witte kool, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / rundvlees
Haal meer recepten op...