Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, tomaat, tomatenpuree, tuinkruiden, ui, vet, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Wat het Groene Hart schaft:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Noma:
Recept uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Small bites - Smart food:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche: