Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Kalfsscaloppine met citroen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, citroensap, kalfsoester, peterselie, plantaardige olie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bladpeterselie, bloem, boter, citroenrasp, citroenschil, ei, fruit, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, pasta, peper, plantaardige olie, sjalot, tijm, ui, vruchtensap, water, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Basisrecept uit Fresh en light:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De Joodse keuken:
Picknick / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / voorgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.: